Homesource Forums

Homeworld Source Editing Talk
It is currently Tue Jul 25, 2017 1:43 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 10, 2014 10:31 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 01, 2014 4:29 pm
Posts: 4
Hi,
I am building for Android and have it working mostly, but there are a couple of strange bugs which I can not figure out, seems to be in the engine, but could be something I have done?!

1. The tutorial runs OK from the beginning, but if you try and restart the tutorial, or load a lesson, it will crash with a segfault.

2. The launch manager crashes out when I try and open it, whats happening is the 'staticinfo' struture is NULL for some reason here:

LaunchMgr.c
if (shipsavailable[PrintOrder[index]].ship->staticinfo->shipclass==CLASS_Corvette)
{
is_corv = TRUE;
}
else if (shipsavailable[PrintOrder[index]].ship->staticinfo->shipclass==CLASS_Fighter)
{
is_fight = TRUE;
}

Any idea how this may have happened?

Thanks!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 11, 2014 3:22 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 01, 2014 4:29 pm
Posts: 4
2. Launch manager crash is a bug in the source code, it accesses index -1 of shipsavailable array, need to modify for loop or check for (PrintOrder[index]!=-1) near lines 845 and 1549. Crash will not show depending on how compiler lays out memory which is why not a problem so far.


Still issue with Tutorials not resuming, anyone confirm it works?

Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group